BROMMOBIELEN LEASEN

Voor één vast bedrag per maand in een nieuwe brommobiel rijden! Vooraf weet u exact waar u aan toe bent. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering, reparaties en uiteraard de brommobiel zelf! De enige kosten die u zelf nog moet betalen, zijn de brandstofkosten. Voor alle zaken omtrent uw brommobiel zijn wij als brommobiel plaza

Verzekering

De verzekering is inbegrepen in uw maandelijkse kosten, dit is uniek. Zo heeft u alle zaken via Brommobielplaza gelijk geregeld. Voor vragen loop je snel en gemakkelijk bij ons binnen en helpen we je graag met alle vragen! 

Onderhoud

Voor onderhoud kunt u terecht bij uw eigen Microcar/Ligier dealer. Daar wordt vakkundig onderhoud uitgevoerd zodat uw brommobiel altijd in topstaat verkeerd. Op onderhoud wordt niet bezuinigd, wij willen dat u altijd met een veilige auto de weg op gaat.

Schade

Indien u schade heeft kunt u altijd gelijk terecht bij ons! maak een afspraak bij ons onder het menu werkplaatsafspraak en u staat gelijk gepland!

Meer weten?

Kom een keer langs bij ons op de zaak met al uw vragen en met een kopje koffie en een showroom vol met brommobielen helpen we je graag met alle vragen. Je kunt ons ook altijd een mailtje sturen of bellen met uw vragen.